2010. augusztus 22., vasárnap

Maci torta


Nem is írok külön receptet, annyira egyszerű. A kerek (kakaós) piskóta kb. 8 tojásból készült (a forma méretétől függően), a füleket úgy vágtam ki, egy 2-3 tojásból, tepsiben sült piskótából.
A krém csokipuding (2 cs.) felvert tejszínhabbal (pontosabban Hulalával, kb 0,5 literrel) összekeverve.
Megtöltjük, a külsejére is rákenjük, füleket hozzáillesztjük (azt is megtöltjük természetesen). A szem, száj stb. tejszínhab.
Körbe én tortadarát szórtam, de hagyhatjuk simán is, vagy pl. reszelt csokit is rakhatunk rá.

3 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés
 2. Kedves webmester, szeretném még megkérni hogy az alábbi címre, legyen szives kuldeni egy e-mail címet: info@osszesrecept.hu

  Koszonom.

  VálaszTörlés