2009. június 12., péntek

Márványcsirke




Hv.: 50 dkg csirkemell, 3tojás, 3 ek. liszt, 3 ek. tejföl, 20 dkg reszelt sajt, bors, só,tetszés szerinti fűszerek, (oregano, kakukkfű stb...)vágott petrezselyem, 25-30 dkg vékony bacon


Egy őzgerinc formát kibéleltem a vékony baconnel úgy, hogy mindkét oldalán lelógjon (késöbb ezt kell rá visszahajtani). A csirkemellet vékony csíkokra vágtam és az összes hozzávalót egy nagyobb tálban összekevertem. A masszát belekanalaztam a formába, visszahajtogattam a bacont, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe toltam. (180°) Így sütöttem 25 percig, majd levettem a fóliát és további 20 perc alatt pirosra sütöttem.


A recept Ancsika oldaláról való.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése